© Κατασκευή ιστοσελίδας 2016
Κυριακή Παπαδοπούλου Παιδίατρος
Βενιζέλου 62 Αλεξανδρούπολη Τηλ.: 2551033008

Υπηρεσίες

Η παιδίατρος δέχεται βρέφη και παιδιά έως και 16 ετών διενεργώντας πλήρη αναπτυξιακό έλεγχο,  παρακολούθηση και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής, ομιλίας, συμπεριφοράς, καθώς και εμβολιαστική κάλυψη σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα εμβολιασμών. Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται οξείες και χρόνιες παθολογικές καταστάσεις βρεφών και παιδιών με ιδιαίτερη έμφαση στα αναπνευστικά προβλήματα (λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, βρογχικό άσθμα) με δυνατότητα οξυμετρίας και σπειρομέτρησης. Υπάρχει δυνατότητα διερεύνησης πιθανών διαταραχών ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης με τη βοήθεια της διεθνώς εγκεκριμένης κλίμακας Denver. Ακόμη, στο ιατρείο διενεργείται το Α΄ τεστ, μία ανιχνευτική δοκιμασία σχολικής ωριμότητας, καθιερωμένη από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με τη βοήθεια της οποίας ανιχνεύουμε έγκαιρα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες πριν την Α’ Δημοτικού.
Για τους υποψήφιους γονείς, προγραμματίζονται πριν τον τοκετό ιδιαίτερες συναντήσεις με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωσή τους για την φροντίδα τόσο του νεογέννητου όσο και της μέλλουσας μητέρας.    Ακόμη, παρέχεται πλήρης υποστήριξη στη μητέρα κατά το θηλασμό και επιστημονική καθοδήγηση για τον κοινό σχεδιασμό με τους γονείς της διατροφής του βρέφους. Τέλος, χορηγούνται πιστοποιητικά υγείας. Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με το ταμείο του Στρατού.   Κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατές οι κατ’ οίκον επισκέψεις. Δυνατότητα ανώδυνου εμβολιασμού!!
Ωράριο λειτουργίας: ΠΡΩΙΝΑ: Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 12.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ: Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 18.00 - 20.00 (Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο: Τρίτη και Πέμπτη 18.00 - 20.00)