© Κατασκευή ιστοσελίδας 2016
Κυριακή Παπαδοπούλου Παιδίατρος Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC
Βενιζέλου 62 Αλεξανδρούπολη Τηλ.: 2551033008

Υπηρεσίες

Η παιδίατρος δέχεται βρέφη και παιδιά έως και 16 ετών διενεργώντας πλήρη αναπτυξιακό έλεγχο, παρακολούθηση και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής, ομιλίας, συμπεριφοράς, καθώς και εμβολιαστική κάλυψη σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα εμβολιασμών. Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται οξείες και χρόνιες παθολογικές καταστάσεις βρεφών και παιδιών με ιδιαίτερη έμφαση στα αναπνευστικά προβλήματα (λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, βρογχικό άσθμα) με δυνατότητα οξυμετρίας. Πιστοποιημένη για την έγκαιρη διάγνωση αυτισμού σε παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως 4 ετών με την Πρότυπη Αναπτυξιακή Δοκιμασία «Παίς», με την οποία ανιχνεύονται παιδιά με καθυστέρηση ομιλίας και υποψία αυτιστικής διαταραχής. Ακόμη, στο ιατρείο διενεργείται το Α΄ τεστ, μία ανιχνευτική δοκιμασία σχολικής ωριμότητας, καθιερωμένη από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με τη βοήθεια της οποίας ανιχνεύουμε έγκαιρα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες πριν την Α’ Δημοτικού.
Για τους υποψήφιους γονείς, προγραμματίζονται πριν τον τοκετό ιδιαίτερες συναντήσεις με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωσή τους για την φροντίδα τόσο του νεογέννητου όσο και της μέλλουσας μητέρας. Η παιδίατρος είναι Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας - ΙBCLC και μπορεί να παρέχει πλήρη υποστήριξη στη μητέρα κατά τον θηλασμό και επιστημονική καθοδήγηση για τον κοινό σχεδιασμό με τους γονείς της διατροφής του βρέφους. Το ιατρείο είναι συμβεβλημένο με το ταμείο του Στρατού. Κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατές οι κατ’ οίκον επισκέψεις. Δυνατότητα ανώδυνου εμβολιασμού!!
Ωράριο λειτουργίας: ΠΡΩΙΝΑ: Δευτέρα - Παρασκευή 9.00 - 12.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ: Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 18.00 - 20.00 (Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο: Τρίτη και Πέμπτη 18.00 - 20.00)